Pendedahan Terhadap Ahli Baru

View previous topic View next topic Go down

Pendedahan Terhadap Ahli Baru

Post  shazrieana on Tue Aug 25, 2009 4:15 pm

Hai saya nak tanya apa pendedahan yang harus diberikan kepada PE. Ini kerana saya pun baru sahaja 1 bulan menjadi member. Bila saya dapat PE biasanya saya bagitau mengenai apa itu vemmabuilder dan vemma serta bagaimana ianya berfungsi. Saya harap akan dapat lebih tunjuk ajar dari Leader2 yang lebih senior.. Smile
avatar
shazrieana

Posts : 1
Active : 3
Join date : 2009-08-25
Age : 32
Location : Sabah

View user profile http://www.shazrieana.myvbizonline.com

Back to top Go down

Re: Pendedahan Terhadap Ahli Baru

Post  tqawanie on Wed Aug 26, 2009 1:04 am

1) ok...pertama kte akan crite pasal produk...produk kte is vemma juice...vemma jus ni is the best antioksidan drink in the world....kandungan antioksidan die paling tinggi iaitu 115,779 ORAC....kandungan jus ni is jus manggis yg dikisarkan same2 dgn aloe vera n green tea, and jus vemma ada 65 minerals n 12 vitamins yg diperlukan oleh badan kte seharian....fungsi jus vemma ini ialah untuk mencegah dari pelbagai penyakit termasuk penyakit kronik seperti diabetis, tumor, pakinson kanser dan lain-lain...

Produk ini adalah produk US but bahan mentah die dr asia seperti Malaysia n Thailand.....produk ini dah diiktiraf oleh beribu doktor seluruh dunia....dah ade bukti laporan lab yg profesor2 buat kajian tentang jus vemma ini....so basicly jus ni is very powerful n sangat berkesan...so u no need to worry about this produk...

2) cerita tentang sistem pule...u cek kat emel u n vemma akan hantar id number n pasword...pastu u pergi ke web www.vemmabuilder.com n u masukan id n pasword u....pastu kat bhgn ats blah kanan page tu ade tulis get started...u klik kat situ n u isi maklumat yg diperlukan...pembayaran hendaklah dibuat menggunakan kad kredit or kat debit...kalo nak gune credit card, boleh gune drpd mana-mana bank, tapi kalo nak gune debit kad hanya kat debit eon shj yg diterima buat masa ini....kemudian u pilih package ape yg u nk stat...kte ade single pack RM342 (dpt 2 botol) n u aktif slame 4minggu......n we have ultimate pack RM 5130 (dpt 30 botol) n u aktif selama 24 minggu..once u amek ultimate pack u akan dapat title ultimate...u just need to take this ultimate sekali je seumur hidup..untuk aktif kte kene bli produk setiap bulan..tp jangan jadikan ini sbg beban kerana produk ini sgt bagos...letak mind set kte "sambil buat duit kte dpt jage kesihatan kte".


Rasenyer itu je yang perlu cerita... kalo dier ada tanye lagi, u jawab jew pertanyaan, pastikan ilmu tentang vemma dah ada dekat diri kita... so, PE akan lebih yakin dengan kite... hope dapat jawab soalan shazriena tuh...
avatar
tqawanie
Admin
Admin

Posts : 16
Active : 38
Join date : 2009-08-12
Age : 27
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://vemma2u.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Pendedahan Terhadap Ahli Baru

Post  UltimateVbiz on Wed Aug 26, 2009 4:57 pm

Cik Atiqa Boleh tak gitau salah satu contoh kajian yang di buat oleh profesor2 yg di katakan itu..

UltimateVbiz

Posts : 3
Active : 3
Join date : 2009-08-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Pendedahan Terhadap Ahli Baru

Post  tqawanie on Thu Aug 27, 2009 2:17 am

ok, saya x berapa pasti tentang contoh kajian yang telah dibuat oleh professor...
TETAPI, once product dah masuk kat dalam PDR (physicians desk reference) that's mean, product ni is very powerful... atau u boleh beli majalah kat HQ, Petaling Jaya yang conver page ada gmbr CEO Vemma BK Boreyko... dalam tuh, ada dr yang cakap this product is very powerful...
avatar
tqawanie
Admin
Admin

Posts : 16
Active : 38
Join date : 2009-08-12
Age : 27
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://vemma2u.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Pendedahan Terhadap Ahli Baru

Post  radzi.volvos on Thu Nov 26, 2009 11:37 pm

shazrieana wrote:Hai saya nak tanya apa pendedahan yang harus diberikan kepada PE. Ini kerana saya pun baru sahaja 1 bulan menjadi member. Bila saya dapat PE biasanya saya bagitau mengenai apa itu vemmabuilder dan vemma serta bagaimana ianya berfungsi. Saya harap akan dapat lebih tunjuk ajar dari Leader2 yang lebih senior.. Smile

bila dpt PE kita bagi email pertama lah agar PE tau sapa kita ni...
kalu tak tau kena tanya dgn upline tu dia akan bantu...
pastu kita invite PE ke infovemmabuilder tu lah...
juga boleh bagi bahasa malaysia punya email dari worldbiz2u tu...
topik cara folow up PE...
agar PE tau bis Vemma ni wujud hehehehhe...
kita boleh juga ajak PE Ym atau skype lah...
mudah cepat yg penting percuma.... Very Happy
avatar
radzi.volvos
Ahli Vemma
Ahli Vemma

Posts : 9
Active : 9
Join date : 2009-11-26
Age : 49
Location : shah alam

View user profile http://www.bizdirumah.co.nr

Back to top Go down

Re: Pendedahan Terhadap Ahli Baru

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum