Kata semangat buat PE

View previous topic View next topic Go down

Kata semangat buat PE

Post  Aleaf on Thu Aug 13, 2009 9:44 pm

salam dan selamat sejahtera bakal usahawan vemma....

1) ok..pertama saya akan crite pasal produk k...produk kte is vemma juice...vemma jus ni is the best antioksidan drink in the world....kandungan antioksidan die paling tinggi iaitu 115,779 ORAC....kandungan jus ni is jus manggis yg dikisarkan same2 dgn aloe vera, green tea n lbey 50 lagi nutrien yg diperlukan oleh badan kte seharian....fungsi jus vemma ini ialah untuk mencegah dari 33 penyakit termasuk penyakit kronik seperti diabetis, tumor, pakinson & kanser...

Produk ini adalah produk US but bahan mentah die dr asia seperti Malaysia n Thailand.....produk ini dah diiktiraf oleh beribu doktor seluruh dunia....saya ade bukti laporan lab yg profesor2 buat kajian tentang jus vemma ini....so basicly jus ni is very powerful n sangat berkesan...so u no need to worry about this produk...



2) ok bab produk da setel...skang cmne nk bli produk or kate lain, nk stat bnd ni....u cek kat emel u n vemma akan hantar id number n password...pastu u g web www.vemmabuilder.com n u masukan id n password u....pastu kat bhgn ats blah kanan page tu ade tulis get started...u klik kat situ n u isi maklumat yg diperlukan...pembayaran hendaklah dibuat menggunakan kad kredit or kat debit...tapi hanya kat debit eon shj yg diterima buat masa ini....kemudian u pilih package ape yg u nk stat...kte ade single pack RM342 (dpt 2 botol) n u aktif slame 4minggu......n we have ultimate pack RM 5130 (dpt 30 botol) n u aktif selama 24 minggu...untuk aktif kte kene bli produk setiap bulan..tp jangan jadikan ini sbg beban kerana produk ini sgt bagos...letak mind set kte "sambil buat duit kte dpt jage kesihatan kte".


3) skang ni bab nk dpt duit plak....kte ade 9 bonus yg kte boley dpt dalam bisnes ni klo kte ultimate...but klo kte hanye single kte hanye mampu dpt 3 bonus sahaja:

1st bonus kte panggel fast start bonus:
fast start bonus ni is bonus tajaan...klo kte cr org n org tu masuk bawah kte...kte akan dpt duit n duit itu dipanggil fast start bonus...

-if kte single pack n org bwh kte single pack gak...kte akn dpt RM 38
-if kte ultimate pack n org bwh kte single pack...kte akn dpt RM 38

-if kte single pack n org bwh kte ultimate pack...kte akn dpt RM 950
-if kte ultimate pack n org bawah kte ultimate pack gak...kte akan dapat RM1520

2nd bonus kte panggel cycle bonus:

klo org dfta under single pack kte akn dpt 30CV.....n klo org dfta under ultimate pack kte akn dpt 360CV
CV ini ialah points....

kte akan ade 2 kaki n untk bukak kaki yg second tu kte kene ade 3org paid member bawah kte...bru lah kaki second kte akn di buka....
so untuk dapat kan 1 cycle bonus, kte kene dptkan 360CV di sebelah kaki n 180CV di sebelah kaki yg 1 lg...1 cycle bonus berharge RM180...

ok...ble upline cari org, org itu juga akn masuk bawah kaki 1st kite tu...so klo die dfta kte pon akn dapat CV die gak...but kaki kite yg bru bukak tu is dtg dr usaha kte sendiri...so kte kene try dpt kan org yg aktif di kedua2 blah kaki kte supaya kte dpt byk cycle bonus ni setiap bulan...

walopon ade 9 bonus dalam vemma ni tp 2 bonus ni la yg paling penting...
avatar
Aleaf
Moderators
Moderators

Posts : 2
Active : 6
Join date : 2009-08-13
Age : 28
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://www.aleaf.myvbizonline.com

Back to top Go down

Re: Kata semangat buat PE

Post  radzi.volvos on Thu Nov 26, 2009 11:49 pm

gud info aleaf...
ni lah kata2 yg patut kita bagi pada PE kita tu...
avatar
radzi.volvos
Ahli Vemma
Ahli Vemma

Posts : 9
Active : 9
Join date : 2009-11-26
Age : 49
Location : shah alam

View user profile http://www.bizdirumah.co.nr

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum