Kunci Kejayaan Dalam Vemma

View previous topic View next topic Go down

Kunci Kejayaan Dalam Vemma

Post  Aleaf on Thu Aug 13, 2009 9:37 pm

Salam dan selamat sejahtera kepada bakal2 jutawan sekalian.....

Demi merialisasikan impian anda menjadi kenyataan untuk bergelar seorg jutawan....ade beberapa perkara yg kte perlu INGAT & BUAT....

1) anda tidak perlu petah berkate2 tetapi anda tahu ape yg hendak dikatekan..........apabila sudah mula menjalankan bisnes vemma ini, pastikan ilmu tentang vemma ini sudah lengkap kte ketahui....tanye upline2 anda tentang bisnes ni...hal ini dapat memudahkan anda untuk memberi keterangan kepada prospek anda dan juga kepada downline anda.....

2) anda tidak perlu cari beribu org tetapi ajar orang bawah anda bagaimana untuk mencari beribu orang.......dalam bisnes ini walaupun company menyediakan bonus fast start yang agak lumayan tetapi sampai ble kte nk cr pendapatan melalui fast start bonus sahaja? Biar lah kte hanya mencari downline paid member sekadar single pack sahaja tetapi kte didik dan beri die semangat untuk berkerja keras dan mencari downline sebanyak mungkin.....di dalam bisnes VeMMA kte boley berkongsi CV...maka tiada siapa yang untung lebih n tiada siapa yg rugi jika langkah ini dipraktikkan.....

3) amalkan berggerak secara berkumpulan.....di awal2 detik anda melangkah masuk dalam bisnes ni...cube cari atau ajak kawan2 rapaty anda untuk join bisnes ni...ini bukan sahaja dapat memudahkan anda bekerja malah anda akan sentiasa bersemangat apabila bergerak secara berkumpulan...dengan berkumpulan juga anda dapat berkongsi idea sesame rakan demi mendapatkan stratergi yg terbaik untuk berjaya dalam bisnes VeMMA ini......

4) jangan fikir brape pendapatan orang lain tetapi target berapa pendapatan yang anda mahukan......apabila kite ingin tahu atau bertanya berkenaan pendapatan org lain terutamanya upline anda...perkara ini akan memberi impak yang negetif terhadap diri dan mentaliti anda....maka lebih baik untuk anda fikirkan tentang pendapatan yg anda inginkan dan berusaha dengan gigih untuk mencapai impian anda itu....sentiasa konsisten dan jangan menyerah kalah....


Jangan anda membiarkan masalah kecil atau perkara yang remeh temeh membelengu fikiran anda kerana masalah yang besar akan mematangkan kite, tetapi kite tidak sedar kerana masalah kecil la yang selalu menjatuhkan kite....maka jaohkan la dari berfikiran negetif.....fikirlah secara matang dan profesional di setiap perkara yang anda lakukan...nescaya anda pasti berjaya dalam setiap bidang yang anda ceburi.....VeMMA LUMAYAN!!!!!!
avatar
Aleaf
Moderators
Moderators

Posts : 2
Active : 6
Join date : 2009-08-13
Age : 28
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://www.aleaf.myvbizonline.com

Back to top Go down

Re: Kunci Kejayaan Dalam Vemma

Post  tqawanie on Thu Aug 13, 2009 9:52 pm

good job aleaf.... hehehe, mmg benar... senang citer, bisnes ni is very simple... dah jadi ahli, x perlu cari orang... kerja kita hanya promotekan website sahaja... mudah bukan?
avatar
tqawanie
Admin
Admin

Posts : 16
Active : 38
Join date : 2009-08-12
Age : 27
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://vemma2u.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Kunci Kejayaan Dalam Vemma

Post  radzi.volvos on Thu Nov 26, 2009 11:43 pm

salam dan selamat sejahtera semua...
mmg betul apa yg saudara aleaf bagi tau tu...
bah kan dlm apa jua bidang pun kita kena konsisten lah...
jgn leka buat promosi website tu sebanyak mkin...
tu je lah kija kita pun...
tak perlu jumpa org atau jual brg kan mudah je... Very Happy
avatar
radzi.volvos
Ahli Vemma
Ahli Vemma

Posts : 9
Active : 9
Join date : 2009-11-26
Age : 49
Location : shah alam

View user profile http://www.bizdirumah.co.nr

Back to top Go down

Re: Kunci Kejayaan Dalam Vemma

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum