Bagaimana Mahu Konsisten Di Dalam Vemma

View previous topic View next topic Go down

Bagaimana Mahu Konsisten Di Dalam Vemma

Post  tqawanie on Wed Aug 12, 2009 11:22 pm

Salam dan selamat sejahtera...

soalan yang sering kali kita dengar drpd paid member vemma... bagaimana mahu konsisten dalam vemma?

Jawapannya amat mudah... upgrade ke ultimate pack... ini adalah kerana, ultimate pack berharga RM5130, sekarang sy ingin bertanya kepada anda...jika anda mendapat atau mengeluarkan wang bernilai RM342 dan RM5130... yang mana anda lebih hargai? sudah tentu jawapan anda RM5130 bukan? jadi, mari kita sama-sama upgrade ke ultimate pack... dan concentrate dalam bisnes ini selama 6 bln... anda akan rasakan kehebatan bisnes vemma ini
avatar
tqawanie
Admin
Admin

Posts : 16
Active : 38
Join date : 2009-08-12
Age : 27
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://vemma2u.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Bagaimana Mahu Konsisten Di Dalam Vemma

Post  worldbiz2u on Sat Aug 22, 2009 4:43 pm

yezaaa....ultimate kan diri anda . kerana apa ? utk berjaya, follow step orang2 yg telah berjaya.
org berjaya buat apa? semuanya ambik ultimate kerana mahu serius dan maximakan jumlah untung yg bakal diperolehi kelak. Laughing

worldbiz2u
Moderators
Moderators

Posts : 1
Active : 1
Join date : 2009-08-22
Age : 38
Location : KL

View user profile

Back to top Go down

Re: Bagaimana Mahu Konsisten Di Dalam Vemma

Post  tqawanie on Sat Aug 22, 2009 7:23 pm

yup, itu je cara bagaimana mahu berjaya dalam vemma... nk konsisten? nak berjaya? upgrade to ultimate straight away... dun worry
avatar
tqawanie
Admin
Admin

Posts : 16
Active : 38
Join date : 2009-08-12
Age : 27
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://vemma2u.forumotion.com

Back to top Go down

fantastic!

Post  afifah mat asin on Tue Oct 27, 2009 4:27 pm

nk tahu, kenapa sedikit sangat bilangan org dalam forum ini?..
sebenrnya,nak tanya soalan ni Very Happy ..
seandainya x cukup modal untuk upgrade?..macam mana nk konsisten?memang xdpt dinafikan bonus2 yg akan dpt, tetapi macam mana?

afifah mat asin

Posts : 2
Active : 2
Join date : 2009-10-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Bagaimana Mahu Konsisten Di Dalam Vemma

Post  radzi.volvos on Thu Nov 26, 2009 11:05 pm

yap mmg kita kena bermula terus dgn ultimate tu...
mmg tak nafi sedikit besar jumlah nya tapi berbaloi...
kita ada 6bln untuk buat promosi...
kita kena lah usaha kan jumlah tu...
bukan apa kalu single pack bln ke 4 kita tetap kena upgrade ke ultimate kalu mau kesemua bonus dan pendapatan yg lumayan tu... Very Happy
avatar
radzi.volvos
Ahli Vemma
Ahli Vemma

Posts : 9
Active : 9
Join date : 2009-11-26
Age : 49
Location : shah alam

View user profile http://www.bizdirumah.co.nr

Back to top Go down

Re: Bagaimana Mahu Konsisten Di Dalam Vemma

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum